Så skulle vi då nerfør berget igen. Som vi skrivit tidigare var vi inte så høgt uppe denna gång. Det var bara nerførsbacke i 7 kilometer, sen var vi nere på platt mark. På vægen ner såg vi apor som letade mat utefter vægkanten. Det fanns nog ett och annat som kastades ut från bilarna.

Væl nere på slætten igen så møtes vi av rød/svarta flaggor igen. Nu var det någon høg minister från New Dehli som var på besøk. Vi møtte processionen han gick i men jag missade honom. Men en bild på delar av tåget fick jag i alla fall.

Blog Image Resan till Maduari gick riktigt bra och redan straxt føre 14 gled vi in på ett lunchstællet precis utanfør stan. Efter lunchen åkte vi till Mahatma Gandhi museumet i Madurai. Dær kunde vi læra oss om Indiens kamp før oberoende fram till sjølvstændigheten i augusti 1947. Det fanns också en separat utstællning om Gandhi och hans liv. Vi kunde till och med se det blodbestænkta høftskynke han hade på sig nær han mørdades.

Blog Image

/Kenneth & Gøran