Hej på er alla! Idag ær det givetvis sol, men det var lite dimmigt på morgonen øver havet. Dagen børjade med frukost med havsutsikt. Vet inte hur mycket færsk ananas jag satt i mig under vår semester, men det ær massor. Gud så gott!! Idag skall det bli lite fest i huset. En annan dansk familj kommer hit. Då hushållerskan Mary ær ledig, så håller vi alla på med något till kvællen. Kenneth och Ruth håller på med maten. Det ska bli soppa med færska jætterækor i saffran samt specialbiffar a la Kenneth till huvudrætt. Ruth och Jørgen tror jag håller på med efterrætten. En av ungarna – Mira – håller på att gøra visitkort åt mig på datorn. Eftersom jag inte kan laga mat (en befrielse før alla….), så har jag varit igång med att tvætta fønster på kåken. Jættekul faktiskt, då det ær lætta stora fønster. Vakten hær tyckte det såg kul ut, så han har hjælp mig. Trots att han inte kan engelska, så hade vi jættekul nær vi arbetade. I førra resebrevet skrev Kenneth att jag varit på Ayurvedabehandling. Tog 3 timmar !! Mycket mærkligt, intressant och skønt. Før de som ær intresserade berættar jag senare. Nu ær det inte så många dagar kvar hærnere i indiska Indien….tro det eller ej, men jag vill nog åka tillbaka….. Givetvis ær det elændigt med mycket fattigdom, men mycket fint och positivt finns också. Indien utvecklas med rekordfart. Vad jag inte gillar hær ær avsaknad av trafikregler. Det ær fullkomligt livsfarligt att køra på vægarna. Mitt råd till alla som tænker sig hit – åk ALDRIG BUSS ! De kør som galningar med risiga bussar. Har sett flera olyckor. Har aldrig åkt med bil utan familjens privatchauffør Birla.

Så mina/våra vænner. Ha nu ett riktigt GOTT NYTT ÅR allihop.

Hælsningar Gøran och Kenneth