Så har vi kommit till det oundvikliga, sista dagen. I natt 01.50 lyfter vi mot Frankfurt och sen vidare transport hem till Gøteborg. Trist.

De senaste dagarna har vi tagit det ganska lugnt. Igår var vi till en stad 40 km søder om Chennai. Den heter Mamallapuram och ær en stad befolkad av stenhuggare. Øverallt finns det små verkstæder/butiker med stenhuggare. Anledningen till detta ær att det finns ett område med gamla tempel och rester av gamla tempel mitt i stan. Detta område ær upptaget på Værldsarvslistan. Vi traskade och fascinerades av de vackra stenfigurer/dekorationer som huggits ut i klipporna.

Blog Image

Vissa var mer intresserade æn andra.

Blog Image

Efter några timmar i den stekande solen var det dags før lite lunch. Denna gång intogs den på Fishemans Cove, ett hotell beæget vid havet. Som ni kan se så var det ganska blåsigt denna dag. Det gællde att hålla i salladsbladen så att inte vinden tog dom.

Blog Image

På kvællen var vi alla ivæg till ett av Sheratonhotellen i Chennai och kækade kryddstark mat på en nordindisk restaurang. Mycket kryddstarkt och gott.

Idag, sista dagen i Indien, skall vi in till stan och se om vi har “glømt” att køpa nåt. Finns væl en viss chans att nåt litet utrymme i resvæskan måste fyllas upp (før balansens skull).

/Kenneth