Har nu kommit till Kanchanaburi, 13 mil nordvast fran Bangkok. Resan hit gick i minivan med 11 ungdomar, ingen over 25. Som tur var sov dom 2/3 av tiden, men sen satte de igang att snacka. Och det kunde dom verkligen.

Kanonhotell mitt i stan. Forsta dagen (igar) akte vi till Tiger Temple. Det var anledningen till att jag ville hit. Jag kan saga att det var bra att jag akte hit i ar. Om ett ar ar det nog annu mer anpassar for turisterna. Nu funkar det sa att man leds fram till en/ett par tigar och sa fotograferas man medan man sitter och klappar dom. Jag hade turen att fa ga med munken som startat allt och en av tigrarna nar tigern skulle tillbaka til buren. Det var lite maktigt.
Blog Image
Idag har vi varit pa tur och sett att man skall se har. Elefanttrekking i djungeln. Badad i heta kallor, 37 och 41 grader varmt vatten. Den svala floden alldeles intill nar man behovde kyla ner sig. Sen har vi varit pa Hellfires Pass, dar jarnvagen mellan Bangkok och Burma byggdes under andra varldskriget. Alla som sett filmen “Bron over Floden Kwai” vet vad jag menar. En ofantlig massa manniskoliv gick till spillo under det bygget. Inte bara krigsfangar (som vi kanske kanner bast till) utan ocksa massor av manniskor fran Thailand och omkringliggande lander.
Blog Image
En liten tagtur utefte Kwai hann vi ocksa med. Det var skont att fa slanga sig i poolen efter denna hektiska och otroligt svettiga dag.

Imorgon bar det av till Bangkok igen, En overnattning och sen flyget till Luang Prabang i Laos. Far se vad vi hittar pa dar. Fortsattning foljer…