So far so good. Flygresan gick bra. Massa mat och dryck. Tittade halvt om halvt pa senaste Harry Potter-filmen. Kan inte pasta att jag minns vad den handlade om. Sov inte nat vidare trots vrakigt sate som gick att falla till nastan sanglage.

Det var haftigt att sitta och titta pa soluppgangen over Sibirien.

Nastan 2 timmar med buss fran flygplatsen till hotellet. Sen dryga timmens vantande pa att fa checka in. Vanta star inte hogst pa onskelistan nar man bara vill lagga sig ner. Till slut fick jag tillgang till rummet. Ett litet rum med pyttelitet badrum som verkar vara gjort i ett enda stort stycke. Uppvarmt sate pa toaletten, vad mer kan man begara?

Hotellet ar megagigantiskt. 4 byggnader, nastan 4000 rum, 19 restauranger, biograf, bowlinghallar, simbassang och ett delfinarium. Lite storre an Scandic Molndal.

Blog Image

Sov ett par timmar och sen tvingade jag mig upp och ut pa stan (de narmaste omgivningarna). I sang tidigt och vaknade klockan 3 pa morgonen – pigg som en larka, sa jag ar val inte rikigt i fas med tiden annu.

Idag har det varit helvdagsutflykt i stan. Ett Shinto-tempel, ett Buddhist-tempel, de Kejserliga tradgardarna hann vi med.

Blog Image

Turen avslutades i shoppingdistriktet Ginza. Dar finns allt man kan onska sig plus lite till. Alla flashiga marken har butik dar. Till och med de kanske icke sa flashiga danska Bo-Concept hade en stor reklamskylt.

Det blev ingen shopping for min del. Traskade runt ett tag och tog sen tunnelbanan tillbaka till mitt hotell. Nu sitter jag har pa Yahoo Cafe pa sjunde vaningen och dricker Coca Cola for 25 spann/glaset. Men da ingar fritt Internet.