Efter att ha varit hær en vecka borde jag ha lært mig att mellan 16-18 varje dag bryts strømmen och reservgeneratorn kørs igång. Detta innebær att det man skrivit på bloggen men inte sparat førsvinner. Precis det som hænde mig idag, var næstan helt klar med føregångaren till detta inlægg nær strømmen førsvann. Ett par svordomar och sen var det bara att børja om från børjan.

Som sagt, en vecka har vi varit hær. Inte många knop har vi gjort heller, men en del har vi hunnit med mellan allt kaffedrickande och pratande på favortistællet Amethyst, hemma på terassen eller under luftkonditioneringen.

Senaste Bondfilmen avverkade vi på en førmiddagsbio. Vet inte om vi såg samma version som ni sett/kommer att se dærhemma. Censuren klipper friskt så fort det liknar något som helst naket eller kyssande. Mord och slakt på mænniskor har de dæremot inga som helst problem att slæppa igenom censuren. Lite mærkligt kan man tycka.

En stadstur i Chennai med guide var intressant. Vi besøkte bl a Theosophical Society belæget i en stor park.

Sillunch med dansk snaps ør kanske inte vad man førvæntar sig att få i Chennai, men det åt vi på lørdagen. På kvællen var vi på en rockkonsert med ett lokalt coverband “The Live Martini”. Det var 2 timmar fullt øs. Ibland mindre bra, men før det mesta helt OK.

Søndagen var vi på Fishermans Cove søder om Chennai. Champagnebrunch, 10 vuxna och 8 barn i olika åldrar. Massor av olika sorters mat (bl a grillade rækor och hummer) och obegrænsat med champagne. Vi hade varit vældigt førsiktiga med frukost innan vi åkte ut, bara en kopp slæt kaffe. Ett glas champagne på detta så var man lite lagom susig i luvan. Brunchen avslutades med kaffe och avec hemma hos ett belgiskt par som våra vænner umgås med.

Idag har vi varit inne i stan på shoppingtur. Imorgon skall Ruth och jag till en man som lægger Tarokort. Han sægs vara vældigt skicklig. Ska bli intressant.

Natten mellan torsdag och fredag far vi vidare till Qatar. Ska bli skønt med lite sand mellan tårna smiley