Det har nu gått ca 35 år (1976) sedan Ruth och jag gjorde en resa tillsammans. Den gången åkte vi tåg och färja till London. Vi besökte sevärdheter, träffade vänner och tittade på utställningen om den stora generalstrejken 1926.

Vi har i ett par års tid pratat om att vi skulle göra en resa tillsammans igen. Besöken när hon bodde i Indien räknas inte riktigt, för då hälsade jag ju på. Men nu skulle det äntligen ske. Ruth hade fixat att det skulle funka med man och barn. Jag hade ju bara GW att tänka på och han var ju van vid att bli lämnad ensam hemma när jag for iväg 🙂

Efter att ha bollat lite olika förslag fram och tillbaka så enades Ruth och jag om att Hong Kong var nog rätt ställe för oss. Sagt och gjort. Flygbiljetter inköptes och hotell bokades. På torsdag bär det av. Ruth flyger från Köpenhamn och jag från Göteborg. Samling i Istanbul och gemensamt flyg till Hong Kong.

Väskan nästan packad. Kamerabatteriet är på laddning, minneskorten formaterade. Datorn uppdaterad med de senaste uppdateringarna. Nu är det bara väntan kvar.