Imorgon ger jag mig iväg på vad en del människor skulle kalla en stolleresa. Jag kommer att flänga runt i Asien i en vecka. Börjar med att flyga till Bangkok där jag har en övernattning.

Sen fortsätter jag till resans huvudmål, Shanghai. Här kommer jag att träffa kompisar samt prata lite om eventuellt framtida jobb (jag blir av med mitt nuvarande i slutet på nästa år, början av 2016).

Efter tre dagar åker jag vidare till Hong Kong där jag tillbringar en natt. Sen tillbaka till Bangkok. Här stannar jag i hela två nätter innan det är dags att sätta sig på planet till Istanbul. Även där kommer jag att tillbringa en natt innan jag flyger sista sträckan hem till Göteborg.

Kommer att försöka skriva några rader från varje ställe. Det blir inga längre texter eftersom jag inte kommer att ha nån dator med mig, utan endast en surfplatta. Inbillar mig att det är svårare att skriva på en sån. Vi får se.